Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Karcher wanneer schoon niet schoon genoeg is

De overname van Holder door Kärcher versterkt beide bedrijven. Holder’s expertise in tractoren en gemeentelijke voertuigen verrijkt Kärcher’s assortiment. Hierdoor kan Kärcher zijn marktbereik vergroten, terwijl Holder profiteert van Kärcher’s internationale aanwezigheid en innovatie. Samen bieden ze veelzijdigere oplossingen voor reiniging en onderhoud.

karcher hogedrukreiniger professioneel bonenkamp ijsselstein
logo karcher kaercher reinigings oplossingen bonenkamp ijsselstein

Holder is vanaf nu Karcher

Holder, gevestigd in Duitsland, heeft een lange geschiedenis in het produceren van hoogwaardige werktuigendragers. De fabriek staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, precisie en kwaliteit.  Machines worden in diverse sectoren gebruikt, van landbouw tot gemeentelijke dienstverlening.

In 2008 werd Holder overgenomen door Kärcher, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in reinigingstechnologie. Dit heeft geleid tot een synergie tussen de twee bedrijven, waarbij de kennis en ervaring van Kärcher werden geïntegreerd in de productie en ontwikkeling van Holder’s werktuigendragers. Hierdoor kan Holder zijn positie verder versterken en innovatieve, duurzame oplossingen blijven bieden aan onze klanten.

karcher reinigingsmachines (holder) bonenkamp ijsselstein
kÄrcher hd 7 14mxa plus hogedrukreiniger
karcher olders straatwerk reiniging bonenkamp ijsselstein 1
karcher nat droog stofzuiger nt 75 2 ap me tc
karcher warmwater hogedrukreiniger hds e 16 4 m 12 kw elektrisch

Allround gereedschappen voor elke professionele toepassing.

Kärcher-gereedschappen zijn een uitstekende keuze vanwege hun innovatieve technologie, duurzaamheid, en gebruiksvriendelijkheid. Ze bieden krachtige prestaties en efficiëntie, zijn milieuvriendelijk met water- en energiebesparende functies, en worden ondersteund door uitstekende klantenservice. Met een breed assortiment voor zowel particulier als professioneel gebruik, leveren Kärcher-gereedschappen betrouwbare en veelzijdige reinigingsoplossingen.

Karcher Veelzijdige machines

2-persoons cabine

Rugvriendelijke, comfortabele stoel voor langdurig werken zonder vermoeid te raken. Aan beide zijden in- en uitstappen, met grote schuiframen in de deuren.

Veiligheidsframe

Korte transporttijden dankzij de topsnelheid van 60 km/u. Hydropneumatische Federung für hohen Fahrkomfort. Comfortabele vierwielbesturing voor maximale wendbaarheid.

Grootste vuilreservoir

Stroming geoptimaliseerd roestvrijstalen vuilreservoir met een volume van 2 m³. Voor langdurig ononderbroken werken. Standaard waterrecycling systeem met afzonderlijke watertank

Onderhoudsvriendelijk

Alle relevante componenten zijn snel toegankelijk voor reiniging of onderhoud. Met servicekleppen aan de zijkanten en zwenkbare schoonwatertank.

karcher hds 710 hogedrukreiniger bonenkamp ijsselstein
karcher accu stofzuiger bonenkamp ijsselstein
karcher mc 50 werktuigendrager bonenkap ijsselstein
kaercher hogedruk reiniger bonenkamp ijsselstein 1

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Karcher kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige maatwerk. Als exclusieve partner van Karcher in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Karcher-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Karcher!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Karcher machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Karcher machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

karcher hogesrukreiniger voor schoonmaak. bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Karcher?

Catalogus aanvraag