Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Kwaliteit van onze service en reparaties!

Bonenkamp heeft een sterke reputatie opgebouwd als dé specialist in tuinmachines. Hun team van ervaren monteurs beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden om elk probleem snel en efficiënt op te lossen. Of het nu gaat om een eenvoudige onderhoudsbeurt of een complexe reparatie, U weet dat uw tuinmachines in goede handen zijn.

Onze expertise in Reparatie en service!

Bonenkamp in IJsselstein biedt de beste service vanwege hun expertise, efficiëntie en klantgerichtheid. Met ervaren monteurs die snel en effectief problemen oplossen, ontvangt u niet alleen hoogwaardige reparaties, maar ook gepersonaliseerd advies. Voor betrouwbare en professionele zorg van uw tuinmachines is Bonenkamp de ultieme keuze.

reparaties,tuin,parkmachines
bonenkamp reparatie en onderhoud tuin en park machines
bonenkamp ijsselstein reparatie toro machines a
bonenkamp ijsselstein reparatie machines a
dsc00050

Ook voor service onderweg of op locatie!

Bonenkamp service op locatie sta je nooit meer stil. Of je nu aan het werk bent in een tuin, op een groot terrein, of zelfs op een afgelegen locatie, onze deskundige monteurs komen naar jou toe, klaar om je te helpen. Met onze volledig uitgeruste servicewagens en ervaren monteurs kunnen we snel en efficiënt ter plaatse reparaties uitvoeren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het transport van je machine.

Of het nu gaat om een noodreparatie of een gepland onderhoud, onze service op locatie biedt gemak en gemoedsrust. Je hoeft geen tijd te verspillen met het demonteren of vervoeren van je machines naar onze werkplaats. We begrijpen dat je drukke schema’s hebt en dat je werkzaamheden niet kunnen wachten. Daarom streven we ernaar om snel en flexibel te zijn, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Stihl Heggenschaar slijpen TIP

Gereedschap

Gebruik een platte vijl en leid deze in de voorgeschreven hoek voor het messen oppervlak.

Richting

Vijl alleen aan de snijrand en vijl altijd in de richting van de snijrand. Alleen voorwaarts

Afwerking

Gebruik een slijpsteen en verwijder voorzichtig de braam van het snijmes

Snijranden

Vijl alleen aan de snijrand en vijl altijd in de richting van de snijrand. Verwijder alle

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bij Bonenkamp BV staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte machines die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook uitstekende after-sales, onderhoud service en onderdelen ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw machines altijd optimaal presteren.

Ook voor verkoop van onderdelen!

Heb je een interesse in Stihl machines, deze koop je inclusief 1 jaar garantie. Bonenkamp BV Ijsselstein is al vele jaren erkende Stihl partner. Naast de levering van nieuwe machines hebben alle gangbare slijtonderdelen op voorraad en bieden wij onderhoud of reparatie aan Stihl machines.

magazijn onderdelen bonenkamp ijsselstein

Informatie over onze merken?

Catalogus aanvraag