Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Ergonomische gereedschap van PELLENC

Ontdek de efficiënte en ergonomische accu oplossing voor hoveniers en groenvoorziening met PellenC professioneel gereedschap. Vereenvoudig het snoeien met gebruiksvriendelijke ontwerpen en geavanceerde technologieën. Bespaar tijd en moeite bij het voorbereiden van uw projecten en geniet van consistente resultaten met PellenC.

Pellenc_Handsnoeizaag_Bonenkamp IJsselstein
Pellenc-logo-bonenkamp-ijsselstein

Ergonomie in accu machines

Ontdek de efficiënte oplossing voor hoveniers en groenvoorziening met PellenC gereedschap. Vereenvoudig het pellen van diverse soorten groenten en fruit met gebruiksvriendelijke ontwerpen en geavanceerde technologieën. Bespaar tijd en moeite bij het voorbereiden van uw projecten en geniet van consistente resultaten met PellenC

Pellenc_Heggenschaar_bonenkamp Ijsselstein
PELLENC-kettingzaag Bonenkamp IJsselstein
PellenC snoeischaar harnas Bonenkamp IJsselstein
Pellenc-Airion-bladblazer Bonenkamp IJsselstein
pellenc-professionnel-helion3-Bonenkamp IJsselstein

Innovatieve accutechnologie

Een combinatie van milieuvriendelijkheid, gebruiksgemak, lage operationele kosten en veelzijdigheid, aantrekkelijke keuze voor groenvoorziening en hoveniers.

• Milieuvriendelijk: werkt op batterijen, wat betekent dat er geen schadelijke uitstoot van benzine of diesel is. Dit draagt bij aan een schonere en gezondere werkomgeving en vermindert de ecologische impact van groenonderhoudsactiviteiten.
• Stil en geluidsarm: produceert aanzienlijk minder geluid dan traditionele benzine- of elektrische gereedschappen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals woonwijken, scholen en ziekenhuizen.
• Gebruiksgemak: geen zorgen over het bijvullen van brandstof of het aansluiten op elektriciteit. Ze zijn draadloos en gemakkelijk te hanteren, waardoor ze ideaal zijn voor wendbaarheid en flexibiliteit tijdens het werken.
• Lage operationele kosten: Hoewel de initiële kosten misschien hoger zijn dan die van andere aangedreven gereedschap, worden de operationele kosten op lange termijn verlaagd vanwege de lagere onderhoudsvereisten en het ontbreken van brandstofkosten.

Pellenc Cultivion mechanische schoffel

Efficient

Tot 885 slagen/min. en 3 bedieningsmogelijkheden. Precisie voor elke toepassing. Intensieve gebruiksduur tot 6 uur.

Veelzijdig

4 verwisselbare messen om aan te passen aan elke situatie. 9 hellingshoeken mogelijk voor werk aan de oppervlakte of in de diepte. Compatibel met alle accu’s.

Comfortabel

Eenvoudig verstellen handgreep voor afstelling op postuur van de gebruiker. Elastische draagband om elke beweging te begeleiden. Plug & Play systeem voor snel starten.

Ecologisch

Uitstekend alternatief voor chemische middelen. Minder sproeien: een schoffelbeurt is gelijk aan 2 keer water geven. Geen geluidsoverlast of geuren. Minder CO2-uitstoot.

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Pellenc bij Bonenkamp BV kopen biedt diverse voordelen. Als exclusieve partner van Pellenc in Nederland biedt Bonenkamp BV niet alleen hoogwaardige producten, maar ook uitgebreide service en expertise. Van advies bij de keuze van het juiste gereedschap tot ondersteuning na de verkoop, Bonenkamp BV staat garant voor een uitstekende klantbeleving. Bovendien biedt Bonenkamp BV een breed assortiment aan Pellenc onderdelen, waardoor u bij één betrouwbare leverancier terecht kunt.

Ook voor reparatie en onderdelen van Pellenc!

Bij Bonenkamp BV kunt u rekenen op professionele reparatie en onderhoudsservices voor uw Pellenc machines. Onze ervaren medewerkers staan klaar om snel en efficiënt eventuele problemen op te lossen en uw gereedschap in topconditie te houden, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw werk in het groen. Ook voor losse onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres, als u zelf handige bent in de reparatie. 

pellenc helion Heggeschaar Bonenkamp Ijsselstein

Meer informatie over PellenC?

Catalogus aanvraag