Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Veelzijdige machines BillyGoat

Billy Goat is een vooraanstaande ontwerper en fabrikant van producten voor het opruimen van buitenruimtes, zoals beluchters, graskantensnijders, maaiers, blazers, gazonstofzuigers en puinladers. Opgericht in 1967, is Billy Goat trots op de innovatie, productiviteit en kwaliteit van zijn producten. Billy Goat biedt een volledige reeks product oplossingen voor residentiële, commerciële, verhuur- en gemeentelijke behoeften.

billy goat bladblazer bonenenkamp ijsselstein 1
Billy goat,Verticuteren,bladzuigen,machines

Maaioplossing Outback BillyGoat BCR3628 ruwterrein

De Outback® 4WD Rider is ontworpen met een laag zwaartepunt in combinatie met een vierwielaandrijvings, waardoor het moeilijk bereikbare plaatsen kan bereiken die voor traditionele machines niet toegankelijk zouden zijn.

Maaidek van 92 cm is uitgerust met zwenkbare messen die wegklappen wanneer er per ongeluk contact wordt gemaakt met een object.  Billy Goat maaier heeft de hoogste standaard voor professionele maaiapparatuur op de markt. 

billy goat zitmaaier ruwterrein bonenenkamp ijsselstein
billygoat loopblazer bonenkamp ijsselstein
billy goat ruwterrein maaier bct4322bce bonenkamp ijsselstein
billygoat loop bladzuiger bonenkamp ijsselstein
billy goat pr550h benzine verticuteermachine bonenkamp

Efficiënt, precisie en veelzijdig

• Duurzaamheid: machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en stevige constructies, waardoor ze bestand zijn tegen intensief gebruik zonder snel te slijten of te beschadigen.
• Efficiëntie: Of het nu gaat om het opruimen van bladeren, het beluchten van gazons, het verwijderen van sneeuw of het trimmen van overwoekerde gebieden, machines zijn ontworpen voor maximale prestaties. Ze leveren krachtige prestaties en voltooien taken snel en effectief, waardoor tijd en moeite worden bespaard.
• Veelzijdigheid: Het assortiment omvat een breed scala aan machines die verschillende aspecten van tuin- en landschapsverzorging bestrijken. Van bladblazers tot beluchters en van maaiers tot gazonstofzuigers, er is altijd een machine beschikbaar voor vrijwel elke behoefte en toepassing.
• Gebruiksgemak:  Streven naar gebruiksvriendelijkheid in alle producten. Ze zijn voorzien van intuïtieve bedieningselementen en ergonomisch ontworpen om comfortabel te zijn tijdens gebruik. Bovendien zijn ze vaak eenvoudig te onderhouden, wat het gemakkelijk maakt om ze in topconditie te houden.

BillyGoat BCT ruwterrein maaier

Handmatig differentieel

Handmatig differentieel vergrendelings systeem, waarmee je de achterwielen aan elkaar kunt vergrendelen. Deze functie zorgt ervoor dat u kunt blijven rijden, zelfs als een van de achterwielen slipt.

Cruise control

Bij het maaien van grotere oppervlakken is het fijn om de snelheid in te kunnen stellen, zodat je je rechtervoet in een comfortabelere positie kunt plaatsen.

Aandrijfwielen

Grote aandrijfwielen met landbouwprofiel zorgen voor voldoende grip voor het 4WD-model, zelfs op steilere hellingen.

Comfortabele stoel

De tractor is voorzien van een comfortabele, ergonomische Cobo-stoel die zorgt voor een goede zit, zelfs bij het rijden op ruw terrein. De zitting is verstelbaar in 6 standen.®

billy goat ruwterrein maaier bct4322bce bonenkamp ijsselstein 1
billy goat doorzaaimachine bonenkamp ijsselstein 1
billy goat bladblazer bonenenkamp ijsselstein
billy goat bladzuiger bonenkamp

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Billy Goat kopen bij Bonenkamp BV betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Walker in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan BillyGoat-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van BillyGoat!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Billy Goat machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw BillyGoat machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

ruwterrein maaier billy goat bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Billy Goat?

Catalogus aanvraag