Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Betrouwbaarheid, kwaliteit met Volpi gereedschap!

Volpi produceert een compleet assortiment  apparatuur voor landbouw, tuinieren en industrieel gebruik : kwaliteitsproducten, 100% getest, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken.  

Het bedrijf werd in 1879 opgericht om handmatige rugspuiten te produceren. In de loop der jaren is het productassortiment completer geworden met compressiesproeiers, stofdoeken en accu-aangedreven snoeiers en sproeiers.

volpi 4671 snoeigereedschap bonenkamp ijsselstein
logo volpi snoeigereedschap bonenkamp ijsselstein

Sinds 1879

Volpi biedt geavanceerd accu snoeigereedschap, ideaal voor professionele en hobbytuiniers. Hun snoeigereedschap is lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en draadloos, waardoor ze maximale mobiliteit en gemak bieden. De krachtige lithium-ion batterijen zorgen voor langdurige prestaties en snelle laadtijden, terwijl de scherpe, duurzame messen zorgen voor nauwkeurige en efficiënte snoeiwerkzaamheden. Volpi’s accu snoeigereedschap combineert innovatieve technologie met ergonomisch design, wat bijdraagt aan een efficiënte en comfortabele snoei-ervaring.

volpi kv360 snoeigereedschappen bonenkamp ijsselstein
volpi pv280 accu snoeischaar bonenkamp ijsselstein
volpi pv400 snoeier met accu bonenkamp ijsselstein
volpi 744vic kruiwagen sproeier bonenkamp ijsselstein
volpi kvs8000 bato kettingzaag bonenkamp ijsselstein

Krachtig accu gereedschap

Volpi accu snoeigereedschap biedt verschillende voordelen voor tuin- en landbouwtoepassingen:

• Draadloze Mobiliteit: Zonder de beperking van een snoer kunnen gebruikers zich vrij bewegen in de tuin of op het veld, wat de efficiëntie en flexibiliteit verhoogt bij het snoeien en onderhouden van planten.
• Lichtgewicht en Gebruiksvriendelijk: De gereedschappen zijn ontworpen om licht en ergonomisch te zijn, waardoor langdurig gebruik minder vermoeiend is. Dit maakt ze ideaal voor zowel professionele tuiniers als hobbyisten.
• Krachtige Prestaties en Lange Levensduur: De lithium-ion batterijen bieden langdurige kracht en snelle oplaadtijden, zodat het gereedschap altijd klaar is voor gebruik. De duurzame en scherpe messen zorgen voor efficiënte en nauwkeurige snoeiwerkzaamheden, wat resulteert in betere zorg voor planten en gewassen.

Solvi KVS5100 Powercut

kwaliteit

Elk product is gemaakt met hoogwaardige materialen en technieken.

Oliepeil meter

Voorzien van een geïntegreerde olietank en het oliepeil is van buitenaf altijd zichtbaar.

Extra veilig

Wordt geleverd met een dubbele veiligheidsschakelaar, beschermkap en ergonomische handgreep met handbescherming.

Accu

Voorzien van Volpi 14,4V - 25Ah accu met eigen oplader. Tevens extra losse accu te koop.

volpi kv360 snoeigereedschappen bonenkamp ijsselstein b
volpi onderdelen bonenkamp ijsselstein
volpi snoeigereedschappen bonenkamp ijsselstein
Pand Gebr. bonenkamp BV IJsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bij Bonenkamp BV staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig Volpi advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte machines die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook uitstekende after-sales, onderhoud service en onderdelen ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw  Volpi machines altijd optimaal presteren.

Ook voor reparatie en onderdelen van Volpi!

Bij Bonenkamp kun je niet alleen Volpi kopen, maar ook rekenen op professioneel onderhoud en reparatieservices voor Volpi. Onze deskundige monteurs hebben uitgebreide ervaring en zijn volledig gekwalificeerd om jouw Volpi-gereedschap weer in topconditie te brengen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties of onderdelen levering, wij zorgen ervoor dat je Volpi snel en efficiënt wordt gerepareerd, zodat je weer snel aan de slag kunt. Met Bonenkamp ben je verzekerd van betrouwbare service en ondersteuning voor al je Volpi behoeften.

volpi kv360 snoeigereedschappen bonenkamp ijsselstein b

Meer informatie over Volpi?

Catalogus aanvraag