Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Zuigunits, maaien en bladblazer van Trilo voor openbare ruimtes

Trilo is een toonaangevende fabrikant van machines voor bladverzameling en maaien. Hun producten, zoals bladzuigers en maaiers, staan bekend om hun efficiëntie en betrouwbaarheid. Trilo machines zijn ontworpen voor diverse toepassingen, waaronder het onderhouden van sportvelden, parken en openbaar groen. Met geavanceerde technologieën en robuuste constructies bieden Trilo machines hoogwaardige prestaties en duurzaamheid voor professionele gebruikers.

trillo ruwgras maaier kubota combinatie bonenkamp ijsselstein
TRILO-logo-Bonenkamp Ijsselstein

Oppervlakte reiniging met Trilo machines.

Trilo machines bieden efficiëntie en betrouwbaarheid bij het verzamelen van bladeren en gras, ideaal voor professioneel gebruik. Met veelzijdige modellen en accessoires zijn ze geschikt voor diverse taken zoals bladzuigen, blazen en maaien. Gemaakt van duurzame materialen en voorzien van intuïtieve bediening, besparen Trilo machines tijd, moeite en onderhoudskosten, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor groenonderhoud en golfterrein.

trilo mount kelly trilo s3 + kubota bonenkamp ijsselstein
trillo hd res bl960 bonenkamp ijsselstein
trilo vcu200 verticuteerdmachine bonenkamp ijsselstein
trilo s3 bonenkamp ijsselstein
trilo su40tl bonenkamp ijsselstein

De oplossing voor oppervlakte reiniging op verhardingen!

Trilo machines zijn een uitstekende keuze voor professioneel groenonderhoud en golfterrein. Ze bieden talloze voordelen die zorgen voor efficiënt en betrouwbaar werken.

• Efficiëntie: Trilo machines verzamelen bladeren en gras snel en effectief, wat tijd en moeite bespaart bij het onderhouden van grote gebieden.
• Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn Trilo machines robuust en betrouwbaar, wat zorgt voor een lange levensduur en minder onderhoud.
• Veelzijdigheid: Met aanpasbare modellen en accessoires kunnen Trilo machines verschillende taken aan, van bladzuigen tot maaien en verticuteren.

TRILO T10 zuiger/opvang

Universeel

Deze T0 past op verschillende compact machines en is eenvoudig op de machine te plaatsen of te bevestigen

Onderhoudvriendelijk

Deze zuiger met opvang heeft weinig onderhoud nodig door de doorontwikkelde uitvoering en gebruik van onderdelen

Afvalstromen

Machine is geschikt voor het opzuigen van verschillende soorten licht afval en blad. Zo ruim je snel alles op

Bediening

De machine is simpel en eenvoudig in de bediening. Start de motor en je kunt aan de slag met zugen en opruimen

trilo debris bladzuiger bonenkamp ijsselstein
trilo verticuters bonenkamp ijsselstein
trilo debris loader su40 bonenkamp ijsselstein 1
trilo bladblazer blowers bonenkamp ijsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Trilo kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Trilo in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Trilo -machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Trilo!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Trilo machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Trilo machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

kubota tractor trilo blad blazer b7 bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Trilo?

Catalogus aanvraag