Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Innovaties voor landschapbeheer met Etesia gras onderhoud

Etesia.com is een Frans bedrijf dat sinds 1989 hoogwaardige tuin- en parkmachines produceert, vooral grasmaaiers en werktuigdragers. Ze staan bekend om hun innovatie, robuustheid en gebruiksvriendelijkheid. Etesia’s focus op kwaliteit, uitstekende klantenservice, en duurzame oplossingen maakt het merk sterk en geliefd bij zowel professionals als particulieren.

etesia attila 98 4x4 ruwterrein maaiers, skelter bonenkamp ijsselsteijn
etesia logo cevennes motoculture

Machines waarbij kwaliteit en comfort aanwezig zijn.

Het Etesia-assortiment zitmaaiers biedt efficiënte en betrouwbare oplossingen voor alle behoeften van groenvoorzieningswerkzaamheden. Etesia zitmaaiers zijn ontworpen om unieke snijmogelijkheden, comfort en veiligheid op het werk en ongeëvenaarde betrouwbaarheid en productiviteit te bieden.

etesia turf master gazonmaaier met opvang bonenkamp ijsselstein
etesia attila 75 ruwterrein maaier nieuw bonenkamp ijsselstein
etesia attila 88 ruwterrein maaier via bonenkamp ijsselstein
etesia terrein maier met opvang hydro 80 mkhp3 bonenkamp ijsselstein
etesia ruwterrein onderhoud machines wieder mbr50

De oplossing voor ruwterrein oppervlakte onderhoud (hellingen)

Een ruwterreinmaaier van Etesia kopen biedt verschillende voordelen:

• Uitstekende prestaties: Etesia-ruwterreinmaaiers zijn ontworpen om zware omstandigheden aan te kunnen, zoals hoog gras, struiken en oneffen terrein.
• Robuustheid: Deze maaiers zijn gebouwd met duurzame materialen en stevige constructie, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.
• Innovatieve technologie: Etesia staat bekend om zijn technologische innovaties die zorgen voor efficiënt maaien en eenvoudige bediening.
• Gebruiksgemak: De maaiers zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, met ergonomische functies en eenvoudig onderhoud.
• Milieuvriendelijk: Etesia zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen, wat betekent dat hun maaiers vaak minder uitstoot en brandstofverbruik hebben.

Kortom, een ruwterreinmaaier van Etesia biedt betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid, wat het een waardevolle investering maakt voor veeleisende maaiklussen.

Etesia ET-Lander 2.0

Ecologisch

Het elektrische voertuig stoot geen vervuilende stoffen uit (Co2, fijnstof). Het helpt het milieu te beschermen.

Autonomie

Voertuig heeft een capaciteit van één werkdag in verschillende toepassingen. Loodzuuraccu's 72V 220 Ah – 36 cellen x 2 V. Vermogen van 15,8 kW.

Stil

Met de ET-LANDER kunt u er zeker van zijn dat u onderweg bent en werkt zonder geluidsoverlast voor uw buren of andere gebruikers.

Vervoer

De ET-LANDER kan in zijn kiepbak een maximale lading van 940 kg vervoeren (totaal 1 ton op het voertuig) en kan daarnaast tot 750 kg trekken .

etesia consumenten grasmaaiers en hulpmiddelen bonenkamp ijsselstein
etesia hydro 80 zitmaaier, ruwterreinmaaier via bonenkamp ijsselstein
etesia ruwterrein maaiers bonenkamp ijsselstein
etesia p51x gazon loopmaaier bonenkamp ijsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Nimos kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Etesia in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Etesia-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Etesia!

Onderhoud en onderdelen voor Etesia via Bonenkamp BV biedt betrouwbaarheid en gemak. Bonenkamp BV heeft een uitgebreide voorraad originele Etesia-onderdelen en biedt deskundige service. Hun snelle levering en gespecialiseerde kennis garanderen dat uw Etesia-machines optimaal blijven presteren, wat bijdraagt aan een langere levensduur en minder stilstand. Kies voor Bonenkamp BV voor kwaliteit en efficiëntie in onderhoud en onderdelen.

etesia hydro 124dx met opvangbak en hoogte losser bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Etesia?

Catalogus aanvraag