Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

De juiste keuze Kubota voor professioneel gebruik

Een Kubota machine is de juiste keuze vanwege zijn reputatie voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Kubota-machines zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van landbouwers, tuinders en grondeigenaren. Met geavanceerde technologie, brandstofefficiëntie en een uitstekende aftersaleservice biedt een Kubota een optimale combinatie van prestaties en waarde voor zowel professioneel gebruik als particulier.

Kubota G261 RD grasmaaier Bonenkamp Ijsselstein
kubota-logo-Bonenkamp Ijsselstein

Veelzijdig inzetbaar met Kubota mini tractoren!

Een Kubota tractor is een betrouwbaar en veelzijdig werkpaard dat in verschillende sectoren kan worden ingezet. Of het nu gaat om landbouw, tuinbouw, bouw of gemeentelijk groenwerk, Kubota biedt krachtige tractoren die essentiële taken efficiënt kunnen uitvoeren. Met Kubota ben je verzekerd van betrouwbaarheid en prestaties, wat het een slimme keuze maakt voor diverse toepassingen.

Kubota LX351 portugal 337 Bonenkamp Ijsselstein
kubota rtv serie offroad bonenkamp ijsselstein
kubota l2 serie minitraktor bonenkamp ijsselstein
kubota g serie maaimachine opvang bonenkamp ijsselstein
kubota f serie zitmaaier bonenkamp ijsselstein

Betrouwbaar werken met de laatste innovaties

Een recente innovatie van Kubota is bijvoorbeeld de integratie van geavanceerde elektronische systemen in hun landbouwmachines. Dit omvat bijvoorbeeld het gebruik van geavanceerde telematica en GPS-technologieën om de efficiëntie van machinegebruik te verbeteren, de nauwkeurigheid van taken te verhogen en onderhoudsbehoeften beter te voorspellen. Door deze innovaties kunnen Kubota-machines beter worden afgestemd op de behoeften van gebruikers en kunnen ze hun productiviteit en prestaties maximaliseren.

• Duurzaamheid:  milieuvriendelijke machines en brandstofefficiënte motoren.
• Autonome technologie: voor efficiëntere en nauwkeurigere taken.
• Precisielandbouw: GPS-systemen voor gewasbeheer.
• Connectiviteit: integratie van telematica en data-analyse voor prestatie-inzichten.
• Ergonomie: verbeterd comfort en gebruiksgemak voor machinisten. 

Kubota RTV X1110 voertuig

Comfort

De comfortabele, geoptimaliseerde cabine van de machine biedt optimale omstandigheden voor uiterst productief werk.

Extreme stabiliteit

De RTV 1110 is zo solide uitgerust dat hij onder alle belastende omstandigheden zeer productief kan werken.

Laadvermogen

De grote hydraulisch kantelbare laadruimte van dit nutsvoertuig biedt voldoende ruimte voor een grote verscheidenheid aan laadvermogen.

Duurzaam

Uniek in zijn klasse is dat de RTV X-1110 is uitgerust met een echte heavy-duty hydrostatische transmissie.

kubota GZD Bonenkamp BV Ijsselstein
kubota b serie minitraktor bonenkamp ijsselstein
Kubota 5000 minitractor bonenkamp IJsselstein
kubota mini traktor bonenkamp nederland

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Walker kopen bij Bonenkamp BV betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Walker in Nederland biedt Bonenkamp BV niet alleen een breed scala aan Walker-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare maaioplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Kubota!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Kubota machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie  Kubota onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Kubota machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

kubota onderdelen bestellen bij bonenkamp nederland

Meer informatie over Kubota?

Catalogus aanvraag