Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Professioneel gras onderhoud met amazone machines!

Amazone-machines zijn ideaal voor gebruik in tuinen en parken vanwege hun betrouwbaarheid, hoogwaardige prestaties en veelzijdigheid. Met machines zoals de Profihopper 1250 zelfrijdende maaier kunnen tuiniers en parkbeheerders efficiënt maaien, verticuteren, mulchen en vuil verzamelen, waardoor ze de klus snel en effectief kunnen klaren.

profihopper 1250 bonenkamp ijsselstein
amazone bonenkamp ijsselstein dealer

Gladheid bestrjiding
Amazone aanbouwdelen.

Amazone gladheid bestrijding machines. Ontworpen om te helpen bij het veilig en efficiënt beheren van sneeuw en ijs. Van sneeuwruimers tot strooimachines, de collectie biedt geavanceerde technologieën en betrouwbare prestaties om gladde wegen, paden en trottoirs aan te pakken.

Je kan snel reageren op winterse omstandigheden, waardoor de veiligheid van voetgangers en weggebruikers wordt gewaarborgd. Of het nu gaat om gemeentelijke wegen, bedrijfsterreinen of privé-eigendommen, Amazone helpt je om de winter maanden met vertrouwen tegemoet te treden.

amazone zoustrooier bonenkamp ijsselstein
amazone smartcut ghd1800 bonenkamp ijsselstein
grasmaaier verticuteermachine amazone profihopper 1250 bonenkamp
smartcut amazone aanbouw bonenkamp ijsselstein
amazone koppelbare strooier 3200 bonenkamp ijsselstein

De oplossing voor oppervlakte reiniging op verhardingen!

• Betrouwbaarheid: Amazone machines staan ​​bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor intensief gebruik in diverse omgevingen en omstandigheden.
• Prestaties: Leveren consistente en hoogwaardige prestaties, waardoor gebruikers efficiënt kunnen werken en optimale resultaten kunnen behalen.
• Innovatie: investeert voortdurend in innovatie en technologische vooruitgang, waardoor hun machines vaak voorop lopen in de sector en zijn uitgerust met geavanceerde functies voor verbeterde efficiëntie en gebruiksgemak.
• Veelzijdigheid: biedt een breed scala aan machines en apparatuur voor verschillende toepassingen, waardoor gebruikers flexibiliteit hebben om diverse taken uit te voeren en tegemoet te komen aan verschillende behoeften in de landbouw-, tuin- en parksector.

Amazone Smartcut 1500

1,50 m werkbreed

Frontaal maaidek met een werkbreedte van 1,50 m met geïntegreerd PowerCompactor opvang- en transportsysteem voor de hoogste werksnelheden

Veelzijdig inzetbaar

Veelzijdig inzetbaar het hele jaar door: verticuteren, maaien, mulchen of verzamelen van dode bladeren, paardenpoep en ander vuil

SmartCut

SmartCut-rotor met chevron-mesopstelling – voor een betere snij- en opvangkwaliteit en minder geluidsemissie

Korte draaicirkel

Besturing met 0 graden draaicirkel – voor meer wendbaarheid en veiligheid op elk terrein, zelfs op hellingen, ook met hoge snelheid.

amazone ruwterren maaier met pvang bonenkamp ijsselstein
zoutstrooier amazone. bonenkamp ijsselstein
grasvanger, maaien, verticuteren, amazone bonenkamp ijsselstein
horsehopper bonenkamp ijsselstein aanbouwdelen

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Amazone kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Amazone in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Amazone-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Amazone!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Amazone machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Amazone machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

amazone grasshopper ghs drive verticuteermachine klepelmaaier bonenkamp

Meer informatie over Amazone?

Catalogus aanvraag