Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Toro houdt maaiwerk simpel!

Waarom Toro kopen? Simpelweg omdat Toro staat voor betrouwbaarheid, prestaties en innovatie. Met een geschiedenis van meer dan een eeuw in het produceren van hoogwaardige tuin- en landschapsapparatuur, biedt Toro producten die ontworpen zijn om te presteren en lang mee te gaan. Of het nu gaat om grasmaaiers, sneeuwblazers, of irrigatiesystemen, Toro staat synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. Kies Toro voor een gegarandeerde topervaring bij het onderhouden van jouw buitenruimte.

Toro grasmaaier cirkelmaaier groundsmaster 4010 a
Toro logo Bonenkamp Ijsselstein

Alleen als je voor kwaliteit gaat!

Waarom Toro grasmaaiers? Simpelweg omdat kwaliteit voorop staat bij Toro. Met hun robuuste constructie, krachtige prestaties en innovatieve functies leveren Toro grasmaaiers consistent uitstekende resultaten. Of je nu een groot gazon hebt of een kleinere tuin, Toro biedt betrouwbaarheid en duurzaamheid voor een perfect gemaaid gazon, elke keer weer. Kies Toro voor een maaimachine waarop je kunt vertrouwen.

Toro-zitmaaiers-cirkel ijselstein-bonenkamp

Krachtig Toro machines

Waarom kiezen voor Toro machines? 

• Betrouwbaarheid: Toro  staat bekend om hun betrouwbaarheid en duurzaamheid. Toro levert consistente prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.
• Innovatie: Toro blijft voorop lopen in technologische innovatie. Van geavanceerde maaiers met precisie-instellingen met geautomatiseerde functies, Toro biedt cutting-edge oplossingen om het werk efficiënter en effectiever te maken.
• Prestaties: Met krachtige motoren en hoogwaardige onderdelen leveren Toro uitstekende prestaties. Of je nu een perfect gemaaid gazon wilt of snel en efficiënt sneeuw wilt ruimen, Toro staat garant voor professionele resultaten.
• Ondersteuning: Toro biedt uitstekende klantenservice en ondersteuning. Van advies bij het kiezen van het juiste product tot onderhoudstips en reparatiediensten, Toro staat altijd klaar om klanten te helpen en te ondersteunen bij hun behoeften.
Kortom, met Toro kies je voor betrouwbaarheid, innovatie, prestaties en uitstekende klantenservice van Bonenkamp.

Toro E3200 elektrische zitmaaier

Hypercell lithium

max. 17 accu’s voor hele dag looptijd*. Slimme bediening optimaliseert stroomverbruik. Continu en moeiteloos voldoende maaivermogen.

Tot 152 cm breed

Met een maaidek opties van 152 cm breed in zijlossend en achterlossend.

Laag gewicht

Met een eigen gewicht van 952 kg met standaard 11 Hypercell accu`s en geintegreerde oplader 3.3kW aan boord.

Maaisnelheid

Tot wel 3,1 hectare/uur met een maaidek van 152 cm en max. toerental. 0–20 km/uur maaisnelheid.

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bij Bonenkamp BV staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte machines die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook uitstekende after-sales, onderhoud service en onderdelen ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw machines altijd optimaal presteren.

Ook voor reparatie en onderdelen van Toro!

Ontdek het gemak van Toro’s reparatie- en onderdelen ondersteuning! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan originele Toro-onderdelen en accessoires, zodat je jouw Toro-machine snel en eenvoudig weer aan de praat krijgt. Of het nu gaat om een routineonderhoud of een dringende reparatie, wij staan klaar om je te helpen. Met onze deskundige adviezen en hoogwaardige onderdelen ben je verzekerd van een probleemloze ervaring. Kies voor Toro en vertrouw op onze betrouwbare service om jouw tuin- en landschapsapparatuur in topconditie te houden.

toro onderdelen en repatie bij Bonenkamp - IJsselstein

Meer informatie over Toro?

Catalogus aanvraag