Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Efficiënter maaien met uw Walker

HONDA gazonmaaiers zijn bekend om hun betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksgemak. Met benzine-, elektrische en zelfrijdende modellen bieden ze een uitstekende combinatie van precisie en duurzaamheid. Met functies zoals krachtige motoren, instelbare maaihoogtes en duurzame maaidekken maken Honda gazonmaaiers het onderhoud van gazons efficiënt en plezierig.

Walker,Zitmaaiers,zero turn
Walker,Zitmaaiers,zero turn

Creëer een groen tapijt
met Walker!

Walker machines bieden ongeëvenaarde kwaliteit, precisie en veelzijdigheid voor zowel professioneel als particulier gebruik. Met hun innovatieve ontwerp en hoogwaardige fabricage kan walker moeiteloos gemaaid gras, zelfs op lastig terrein aan. Dankzij hun aanpasbaarheid en betrouwbaarheid zijn Walker-maaimachines de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, efficiënte en professionele maaioplossing.

Walker,Zitmaaiers,zero turn

Wendbaarheid, precisie en duurzaamheid

• Wendbaarheid: Walker machines zijn ontworpen voor optimale wendbaarheid, waardoor ze gemakkelijk manoeuvreerbaar zijn rond obstakels en in krappe ruimtes. Dit maakt het maaien van complexe gazons en landschappen veel efficiënter.
• Precisie: Dankzij hun innovatieve ontwerp en geavanceerde maaisystemen bieden Walker machines een nauwkeurige maaiervaring. Ze leveren consistente resultaten, zelfs op ongelijk terrein, en zorgen voor een gelijkmatige maaihoogte.
• Veelzijdigheid: Walker machines zijn  veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende maaiomstandigheden en terreintypes. Verschillende aanbouwapparatuur kan worden gebruikt zoals bladblazen, verticuteren en sneeuwruimen.
• Duurzaam en betrouwbaar: Walker staat bekend om zijn robuuste constructie en betrouwbaarheid. De machines zijn gebouwd om lang mee te gaan en presteren zelfs onder veeleisende omstandigheden. Dit maakt ze een kosteneffectieve investering op lange termijn voor zowel professionele als particuliere gebruiker.

Walker R21 zitmaaier

Premium model

Machine is een premium maaier geprijsd voor particuliere eigenaren. De openklapbare stoel en het opklapbare dek zijn ontworpen voor gemakkelijke toegang voor onderhoud.

Kohler motor

Kohler is betrouwbaarheid en kracht. Geavanceerde technologie leveren en een langdurige werking in verschillende toepassingen. Kohler voor duurzame en efficiënte vermogensoplossingen.

Mulchen

Verbeteren van bodemstructuur met organisch materiaal, verminderen van water-verdamping en handhaven van vochtigheid, het onderdrukken van onkruidgroei. resultaat een gezonde bodem.

Opklapbaar dek

Via Bluetooth® of WLAN, of mobiele telefonie of Alexa, melding bij storing. Instellen van maaihoogte. Overal ter wereld gemakkelijk op afstand toegang.

Walker,Zitmaaiers,zero turn
Walker,Zitmaaiers,zero turn
Walker,Zitmaaiers,zero turn
Walker,Zitmaaiers,zero turn

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Walker kopen bij Bonenkamp BV betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Walker in Nederland biedt Bonenkamp BV niet alleen een breed scala aan Walker-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare maaioplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Walker!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Walker machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie  Walker onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Walker machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

Walker,Zitmaaiers,zero turn

Meer informatie over Walker?

Catalogus aanvraag