Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Onderhoud van uw tuin met Eliet machines

HONDA gazonmaaiers zijn bekend om hun betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksgemak. Met benzine-, elektrische en zelfrijdende modellen bieden ze een uitstekende combinatie van precisie en duurzaamheid. Met functies zoals krachtige motoren, instelbare maaihoogtes en duurzame maaidekken maken Honda gazonmaaiers het onderhoud van gazons efficiënt en plezierig.

Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines

Onderhoud van gazons met de juiste gereedschappen!

Eliet staat synoniem voor vakmanschap, innovatie en betrouwbaarheid. Met meer dan 35 jaar ervaring in produceren van hoogwaardige tuinmachines, biedt Eliet een breed scala producten die voldoen aan de behoeften van professionele en gepassioneerde tuinliefhebbers. Kies Eliet voor een investering in kwaliteit en precisie die je tuinwerkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

Eliet,Gazonbewerking machines

Veelzijdige Eliet gereedschap

Eliet machines staan bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties. 

• Innovatieve technologie: Eliet gazonmachines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor efficiëntie en precisie bij het onderhouden van gazons.
• Duurzaamheid: Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn Eliet machines gebouwd om lang mee te gaan, waardoor ze een duurzame investering zijn voor de toekomst van je gazon.
• Uitstekende prestaties: Eliet machines leveren consistente en professionele resultaten, waardoor je gazon er altijd netjes en verzorgd uitziet.
• Betrouwbare ondersteuning: Met een toegewijd serviceteam en beschikbaarheid van reserveonderdelen, biedt Bonenkamp betrouwbare ondersteuning om ervoor te zorgen dat je gazonmachines altijd optimaal blijven werken.

Eliet Super Prof Max Cross Country

Rupsen

Eenvoud waarmee rupsaandrijving wordt bediend, is vergelijkbaar met de wieluitvoering. Alleen kan Cross Country elke rups afzonderlijk aansturen met twee handvaten aan het stuur..

Eenvoudige invoer

Invoeropening werd bewust zo breed mogelijk gemaakt, zonder in te boeten op de compacte afmetingen van de machine. Vooral de bovenzijde is opvallend groter.

Intelligent display

Via LCD scherm communiceert Super Prof met zijn bediener. Naast weergave van nuttige machinegegevens zal hij attent worden gemaakt op periodiek onderhoud.

Flex uitblaaspijp

Uitblaaspijp Super Prof is bijzonder staaltje engineering. De vorm voorkomt turbulentie en de kromming werd berekend volgens de optimale baan van vliegende snippers.

Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bij Bonenkamp BV staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte machines die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook uitstekende after-sales, onderhoud service en onderdelen ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw machines altijd optimaal presteren.

Ook voor reparatie en onderdelen van Eliet!

Reparatie en onderhoud aan Eliet machines zijn eenvoudig dankzij hun hoogwaardige constructie en betrouwbaarheid. Regelmatig onderhoud, zoals olieverversing en filterreiniging, houdt de prestaties op peil. Voor complexere problemen biedt Bonenkamp BV professionele service en originele onderdelen om uw machines in topconditie te houden.

Eliet,Gazonbewerking machines

Meer informatie over Eliet?

Catalogus aanvraag