Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

De versnipperaar van Schliesing voor professionals

Onze klanten kiezen voor een Schliesing vanwege de uitstekende prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid die het merk biedt. Met krachtige versnipperingscapaciteit, veiligheidsfuncties en gebruiksgemak zijn Schliesing houtversnipperaars een populaire keuze voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines

Duitse kwaliteit versnipperaars

Schliesing staat bekend om zijn Duitse kwaliteit. Duitse producten, waaronder Schliesing houtversnipperaars, worden vaak geassocieerd met uitmuntende kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Schliesing versnipperaars worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en technologieën, wat resulteert in machines die lang meegaan en uitstekende prestaties leveren. De reputatie van Duitse kwaliteit draagt bij aan het vertrouwen in het merk en is een belangrijke reden waarom bedrijven ervoor kiezen om een Schliesing versnipperaar te kopen.

Eliet,Gazonbewerking machines

Kwaliteit Schliesing machines

Sinds de oprichting van Schliesing is er  voortdurend gestreefd naar hoge waarden die in de eerste plaats wenselijk zijn voor de producten en dus ook voor onze klanten. Als trouwe klant kent u ons en weet u zeker het beste waarin Schliesing zich onderscheid.
• Duurzaam: ontwikkelen en produceren in Duitsland. Alleen ontwerpen en productieprocessen die een hoogwaardige afwerking en een lange levensduur garanderen, zijn goed genoeg. Ze gebruiken uitsluitend componenten die jarenlang gegarandeerd topprestaties leveren.
• Zeker: Het is bewezen dat Schliesing-houtversnipperaars veilig zijn. Ook bieden zij alle gebruikers extra opties, zoals het V-vormige mes, dat zorgt voor een optimale centrering en aanzienlijk minder zijdelingse impact en trillingen. De PowerGrip-aanvoerrol trekt vol vertrouwen zelfs vochtig en dun materiaal naar binnen en centreert dit betrouwbaar en veilig.
• Productief: Schliesing houtversnipperaars staan ​​voor maximale productiviteit en prestaties. De robuuste constructie en de krachtige motoren die productief werken. De speciaal ontworpen hakschijven zijn zwaarder dan conventionele hakschijven en hebben daardoor meer vliegwielmassa.

Schliesing Houtversnipperaars

Krachtig

Leveren van krachtige versnipperingsprestaties, waardoor ze efficiënt grote hoeveelheden hout en ander organisch materiaal kunnen verwerken.

Veiligheidsfuncties

Versnipperaars zijn uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties om gebruikers te beschermen tegen mogelijke gevaren tijdens het gebruik.

Gebruiksgemak

Zijn ontworpen met gebruiksgemak, waardoor ze makkelijk te bedienen zijn en geschikt voor een breed scala professionele gebruikers.

Veelzijdig

Verscheidenheid machines die geschikt zijn voor verschillende taken en omgevingen, ze zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende behoeften.

Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines
Eliet,Gazonbewerking machines

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bonenkamp BV is exclusieve partner van Schliesing in Nederland. Als exclusieve partner vertegenwoordigt Bonenkamp BV het merk Schliesing op de Nederlandse markt en biedt het een breed scala aan machines en onderdelen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Nederlandse klanten toegang hebben tot hoogwaardige Schliesing-onderdelen en professionele ondersteuning van Bonenkamp BV.

Contact met onze Schliesing adviseur?

Ook voor reparatie en onderdelen Schliesing

Reparatie en onderhoud aan Eliet machines zijn eenvoudig dankzij hun hoogwaardige constructie en betrouwbaarheid. Regelmatig onderhoud, zoals olieverversing en filterreiniging, houdt de prestaties op peil. Voor complexere problemen biedt Bonenkamp BV professionele service en originele onderdelen om uw machines in topconditie te houden.

Eliet,Gazonbewerking machines

Meer informatie over Schliesing?

Catalogus aanvraag