Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Werktuigdrager Holder multi inzetbare kwaliteit.

Holder werktuigendragers, vervaardigd in Duitsland, staan bekend om hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze landbouwmachines zijn ontworpen voor een breed scala aan taken in zowel de landbouw als de gemeentelijke sectoren. Holder onderscheidt zich door robuuste constructies en innovatieve technologieën, wat resulteert in efficiënte en betrouwbare machines die voldoen aan de eisen van moderne landbouwpraktijken.

holder c70sc werktuigen dragen traktor
holder logo bonenkampbv

Holder veelzijdige kracht uit Duitsland.

Holder, gevestigd in Duitsland, heeft een lange geschiedenis in het produceren van hoogwaardige werktuigendragers. De fabriek staat bekend om zijn toewijding aan innovatie, precisie en kwaliteit.  Machines worden in diverse sectoren gebruikt, van landbouw tot gemeentelijke dienstverlening.

In 2008 werd Holder overgenomen door Kärcher, een wereldwijd toonaangevend bedrijf in reinigingstechnologie. Dit heeft geleid tot een synergie tussen de twee bedrijven, waarbij de kennis en ervaring van Kärcher werden geïntegreerd in de productie en ontwikkeling van Holder’s werktuigendragers. Hierdoor kan Holder zijn positie verder versterken en innovatieve, duurzame oplossingen blijven bieden aan onze klanten.

holder x45 bessem veegwagen bonenkamp ijsselstein
holder tractor 02 sneeuwschuif zoutstrooier bonenkamp ijsselstein
holder tractor 01 veegmachine opvang bonenkamp ijsselstein
holder x45 werktuig drager bonenkamp ijsselstein
nimos kipwagen bonenkamp ijsselstein

Werktuigendragers: kracht en veelzijdigheid voor elke taak

Holder, een gerenommeerd Duits merk, produceert hoogwaardige werktuigendragers en landbouwmachines. Hun producten zijn ontworpen om diverse taken in de landbouw, tuinbouw, en gemeentelijke diensten efficiënt uit te voeren. Enkele kenmerken en mogelijkheden van Holder werktuigendragers zijn:

• Veelzijdigheid: Holder werktuigendragers kunnen worden uitgerust met verschillende aanbouwwerktuigen, zoals maaiers, sneeuwschuivers, spuiten, en bezems. Dit maakt ze geschikt voor uiteenlopende werkzaamheden gedurende het hele jaar.
• Robuustheid: Holder machines zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden. Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen voor intensief gebruik.
Innovatie: Het merk integreert geavanceerde technologieën in hun machines, zoals vierwielaandrijving en geavanceerde hydraulische systemen, wat zorgt voor betere prestaties en gebruiksgemak.
Milieuvriendelijkheid: Holder werktuigendragers zijn ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, door efficiënte motoren en technologieën die de uitstoot verminderen.

Holder richt zich op het leveren van betrouwbare, multifunctionele en innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne landbouw- en gemeentelijke professionals.

Holder Multi inzetbaar

Snelwissel

Snel wisselen met aanbouwdelen. Zo wordt deze holder multi inzetbaar en geschikt voor vele toepassingen

Goed zicht

De Holder is leverbaar met een overzichtelijke cabine voor optimaal zicht rondom de machine en de omgeving

Wendbaar

De holders is zo gebouwd dat je een hele korte draaicirkel hebt zodra dit nodig is in het werk

Lage instap

De lage instap en vlakke cabinevloer maken in- en uitstappen aan 2 zijde comfortabel

holder x45 bessem veegwagen bonenkamp ijsselstein
holder gmr maaicombinatie bonenkamp ijsselstein
holder veegmachine blad bonenkamp ijsselstein
holder kommunal c270 bonenkamp ijsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Holder kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige maatwerk. Als exclusieve partner van Holder in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Holder-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Holder!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Holder machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Holder machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

holder + heatweed sensor 2.0 bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Holder?

Catalogus aanvraag