Bonenkamp BV – IJsselstein

logo bonenkamp transparant groot

Reiniging verhardingen met Empas heetwater machines

Empas biedt heetwaterreinigers voor bestrating die gebruikmaken van heet water onder hoge druk om vuil, algen en onkruid effectief te verwijderen zonder chemische middelen. Deze machines zijn milieuvriendelijk, efficiënt en ideaal voor het reinigen van trottoirs, parkeerplaatsen en pleinen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en duurzaam, geschikt voor langdurig onderhoud van openbare en commerciële ruimtes.

empas heetwater onkruidbestrijding dealer bonenkamp bv ijsselstein
empas-logo-Bonenkamp Ijsselstein

Oppervlakte reiniging met Empas machines.

Empas is actief in meerdere landen, waaronder Duitsland, Finland en Canada. Het bedrijf ontwerpt heetwatermachines die eenvoudig te gebruiken en te onderhouden zijn. Een voorbeeld is de MCB Twin, uitgerust met drie warmtewisselaars op de motor, uitlaat en het hydraulisch systeem. Deze technologie hergebruikt warmte die normaal verloren gaat om water te verwarmen, wat resulteert in een besparing van tot wel 25 procent op fossiele brandstoffen.

empas heetwaterreiging ijsselstein utrecht dealer
empas mce hoveniers heetwater onkruid bonenkamp ijsselstein
empas heetwater onkruid dealer bonenkamp bv ijsselstein
empas spuitwagens 600 2000 liter bonenkamp ijsselstein
empas pompset elektro bonenkamp bv ijsselstein

De oplossing voor oppervlakte reiniging op verhardingen!

Empas is een toonaangevend bedrijf dat innovatieve reinigingsmachines ontwikkelt, met name voor de tuinbouw- en bestratingssector. 

• Efficiëntie en Kostenbesparing: Empas maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals in de MCB Twin, die drie warmtewisselaars heeft. Deze technologie hergebruikt warmte die normaal verloren gaat, wat resulteert in een besparing van tot wel 25 procent op fossiele brandstoffen.
Eenvoudig in Gebruik en Onderhoud: De machines van Empas zijn ontworpen om eenvoudig te bedienen en te onderhouden te zijn. Dit betekent minder tijd en kosten voor training en onderhoud, wat de operationele efficiëntie verhoogt.
• Milieuvriendelijkheid: Empas machines gebruiken heet water in plaats van chemische middelen voor reiniging en benutten energie op een efficiënte manier. Dit vermindert de ecologische voetafdruk en bevordert duurzame reinigingspraktijken.

EMPAS MCB 3.0 heetwater

Modulair

Door modulaire bouw zijn verschillende opties mogelijk, met als meest duurzame de fosielvrije-brandstofverwarming met elektrische aandrijving.

Temparatuur

Juiste temperatuur ondanks verschil in de tank en buitentemperatuur. Machine gaat sneller naar de gewenste temperatuur.

Geruisloos

Machine is geruisloos en hierdoor o.a. geschikt voor begraafplaatsen, speelplaatsen en zorginstellingen.

Warm/koud

De machine is multifunctioneel, hij kan ingezet worden voor koud en warm reinigen of onkruidbestrijding.

mcp empas heetwater bonenkamp ijsselstein
empas 120l montana ijsselstein bonenkamp
empas mcb 3.0 machine opbouw ijsselstein bonenkamp
empas mce onkruidkoker bonenkamp ijsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Empas kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Empa in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Empa-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Empas!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Nimos machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Empas machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

goupil mcb empas bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Empas?

Catalogus aanvraag