Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Reiniging straatwerk met Nimos reiniging machines

Al 40 jaar lang bouwt NIMOS machines voor reiniging, groenbeheer. De technologie is ontwikkeld om precies te doen wat jij wil, het mechanisch verwijderen van onkruid. Steeds meer gemeenten, aannemers en loonbedrijven vertrouwen op NIMOS: “Eens een NIMOS, altijd een NIMOS”.

Vertel ons wat je nodig hebt, en NIMOS maakt het mogelijk. Of het nu gaat om machines met extreme wendbaarheid voor kleine paden en zachte ondergronden, extra vermogen voor lastige klussen of de noodzaak dat je machine altijd onder een hoogte van 2 meter moet passen.

nimos reiniging bonenkamp ijsselstein
machines,nimos,schoffelmachine,borstelmachine,werktuigdrager

Oppervlakte reiniging met Nimos machines.

De NIMOS schoffelmachine voor gebruik in half-verharding is een innovatieve oplossing voor het effectief verwijderen van onkruid op paden en oppervlakken met half-verharde ondergronden, zoals grindpaden, schelpenpaden of half-verharde parkeerplaatsen. Deze machine is speciaal ontworpen om onkruid te verwijderen zonder de onderliggende structuur te beschadigen.

Kortom, de NIMOS schoffelmachine voor half-verharding biedt een effectieve en efficiënte oplossing voor het onderhouden van paden en oppervlakken met half-verharde ondergronden, met behoud van de integriteit van het terrein en zonder schade aan te richten aan de onderliggende structuren.

schoffelmachines nimos bonenkamp ijsselstein
nimos mug ii onkruidborstel bonenkamp ijsselstein
werktuigen drager nimos bonenkamp ijsselstein
nimos mi nitrac 17e voertuig bonenkamp ijsselstein
nimos kipwagen bonenkamp ijsselstein

De oplossing voor oppervlakte reiniging op verhardingen!

• Innovatie: NIMOS staat bekend om zijn innovatieve benadering bij het ontwerpen en produceren van machines voor reiniging, groenbeheer en onderhoud. Ze blijven voortdurend nieuwe technologieën en functies ontwikkelen om te voldoen aan de evoluerende behoeften van hun klanten.
• Maatwerk: NIMOS begrijpt dat verschillende gebruikers verschillende behoeften hebben. Daarom bieden ze maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van hun klanten. Of het nu gaat om extra vermogen, specifieke afmetingen of aangepaste functionaliteiten, NIMOS kan het leveren.
• Duurzaamheid: De machines van NIMOS worden gebouwd om lang mee te gaan. Ze maken gebruik van hoogwaardige materialen en robuuste constructies om de duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Dit zorgt voor een langdurige investering voor hun klanten.
• Klantgerichtheid: We hechten veel waarde aan het luisteren naar de behoeften en feedback van klanten. We streven ernaar om uitstekende klantenservice te bieden door nauw samen te werken met hun klanten, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is.

NIMOS Posi-Trac K-214

Compact

Geringe hoogte en breedte door smalle en lage doorgangen, zoals fietstunnels, poorten in oude steden etc.

Goed zicht

De Posi-Trac K-214 is leverbaar met een achteruitrijcamera voor optimaal zicht rondom de machine en de omgeving

Comfort

Voor optimaal comfort voor de chauffeur is er een dubbel pedaal gemonteerd

Lage instap

De lage instap en vlakke cabinevloer maken in- en uitstappen comfortabel

nimos mosquito c rolbezem bonenkamp ijsselstein
nimos posi trac rolbezem bonenkamp ijsselstein
nimos afvalcontainer dragen bonenkamp ijsselstein
nios mug ii machine bonenkamp ijsselstein

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Nimos kopen bij Bonenkamp betekent toegang krijgen tot deskundig advies, uitstekende service en hoogwaardige producten. Als exclusieve partner van Nimos in Nederland biedt Bonenkamp niet alleen een breed scala aan Nimos-machines, maar ook professionele ondersteuning en service na verkoop. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, is Bonenkamp BV de ideale keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare oplossingen voor professioneel of particulier gebruik.

Ook voor reparatie en onderdelen van Nimos!

Bonenkamp BV biedt niet alleen snelle en betrouwbare reparatiediensten voor Nimos machines, maar we hebben ook een uitgebreide selectie onderdelen beschikbaar. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om u te helpen uw Nimos machine in topconditie te houden, zodat u kunt blijven genieten van optimale prestaties op uw terrein.

ruwterrein maaier billy goat bonenkamp ijsselstein

Meer informatie over Nimos?

Catalogus aanvraag