Bonenkamp BV – IJsselstein

logo2

Transformeer uw tuin met Honda

HONDA gazonmaaiers zijn bekend om hun betrouwbaarheid, krachtige prestaties en gebruiksgemak. Met benzine-, elektrische en zelfrijdende modellen bieden ze een uitstekende combinatie van precisie en duurzaamheid. Met functies zoals krachtige motoren, instelbare maaihoogtes en duurzame maaidekken maken Honda gazonmaaiers het onderhoud van gazons efficiënt en plezierig.

Creëren van mooi groen tapijt!

Honda gazonmaaiers bieden superieure prestaties en betrouwbaarheid dankzij hun krachtige motoren en duurzame constructie. Ze leveren moeiteloos een strak gemaaid gazon, terwijl ze ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Krachtig Honda gereedschap

Honda gereedschap staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties. 

Krachtige motoren: Uitgerust met krachtige en efficiënte motoren die moeiteloos taken uitvoeren.
Duurzame constructie: Gereedschappen zijn gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder zware omstandigheden, dankzij hoogwaardige materialen en vakmanschap.
Gebruiksgemak: Ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het gemakkelijk te bedienen en comfortabel te hanteren is.
Betrouwbaarheid: Honda staat ​​bekend om hun betrouwbaarheid en consistentie, waardoor ze een verstandige investering zijn voor langdurig gebruik.

Honda Miimo robotmaaiers

GPS Nauwkeurig

Dankzij de begeleidingsdraad en satellietondersteunding kan Miimo een kortere en directere route terug naar zijn laadstation vinden.

Tot 4000 m²

Hebt u meer dan één Miimo nodig? Gebruik Multi Miimo of zij-aan-zij installatie om grotere gebieden te maaien waar meer dan één Miimo nodig is.

Snelladen

U beslist zelf waar u uw laadstation wilt plaatsen, zodat u Miimo verborgen kunt houden wanneer deze niet in gebruik is.

Via APP

Via Bluetooth® of WLAN, of mobiele telefonie of Alexa, melding bij storing. Instellen van maaihoogte. Overal ter wereld gemakkelijk op afstand toegang.

Waarom Bonenkamp?

Welkom bij Bonenkamp BV, uw toonaangevende leverancier van hoogwaardige tuin- en parkmachines. Met trots bieden wij een uitgebreid assortiment aan van topkwaliteit voor zowel professionele gebruikers als enthousiaste tuinliefhebbers.

Bij Bonenkamp BV staat klanttevredenheid voorop. Ons ervaren team staat klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte machines die voldoen aan uw specifieke behoeften en budget. Wij bieden ook uitstekende after-sales, onderhoud service en onderdelen ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw machines altijd optimaal presteren.

Ook voor reparatie en onderdelen van Honda!

Reparatie en onderhoud aan Honda grasmaaiers zijn eenvoudig dankzij hun hoogwaardige constructie en betrouwbaarheid. Regelmatig onderhoud, zoals olieverversing en luchtfilterreiniging, houdt de prestaties op peil. Voor complexere problemen biedt Bonenkamp BV professionele service en originele onderdelen om uw grasmaaier in topconditie te houden.

Meer informatie over Honda?

Catalogus aanvraag